PAC Coevorden 2018 - 2022

Samen Duurzaam…..Doen!

Categorie: Campagne kalender Page 1 of 3

Bedankt Kiezers van Coevorden

Na de campagne van de afgelopen weken zijn op 21 maart de inwoners aan het woord geweest door hun stem uit te brengen. Vanaf 21:00 uur worden de stemmen geteld en zullen in de loop van de avond de uitslagen binnenkomen. Tot hoe laat dat duurt is nog niet bekend. De officiële uitslag volgt op vrijdag om 10.00 uur in het gemeentehuis.

Jongerenraad Nieuwe Veste in debat Lijsttrekkers

De dag voor de verkiezingen treedt Irene Driehuis nogmaals in de ring aan tegen de andere partijen en de jongerenraad van de Nieuwe Veste

Advertentie PAC

PAC filmpje online

PAC “The Movie”
In het kader van de verkiezingen lanceert het PAC vanaf maandag een kort filmpje via de verschillende social media
Naast herkenbare beelden uit onze gemeente geven we een klein inkijkje hoe het verkiezingsprogramma tot stand is gekomen. Het PAC heeft tijdens dialoogsessie met inwoners, bedrijven, organisaties en leden input gekregen die als basis dient voor het programma van het PAC.
Verder maakt u kennis met Cedric, een jonge inwoner van Coevorden. Hij huppelt door het beeld en staat voor ons synoniem voor alle kinderen en inwoners van de toekomst van de gemeente Coevorden.
Waar inwoners ruimte krijgen tot zelfontplooiing en creativiteit. Waarin we respect hebben voor elkaar, onze omgeving en het milieu. Waar we oog hebben voor de ander en waar we verschillend mogen zijn. Waar we met elkaar op duurzame wijze de samenleving vorm willen geven. Waar de samenleving open staat voor iedereen.
Kortom, Waar we Samen Duurzaam…..Doen!           Hier het filmpje.

Lijsttrekkersdebat ZO34!

De lijsttrekkers van de politieke partijen in Coevorden gaan met elkaar in debat op ZO34

Meet and greet in de bibliotheek Coevorden

De kiezers kunnen kennis maken en vragen stellen aan de aanwezige politici.

Presentatie PAC Havo4 De Nieuwe Veste Coevorden

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen zijn de politieke partijen uitgenodigd bij de HAVO4 klas van de Nieuwe Veste. Op woensdag is het PAC samen met D66 en BBC2014 aan de beurt.

Irene stelt zich voor

De eerste 7 kandidaten van het PAC stellen zich aan u voor

Jerry stelt zich voor

De eerste 7 kandidaten van het PAC stellen zich aan u voor

Page 1 of 3

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén